Menu


Over I-Label: Uw partner in professionele labeloplossingen

Welkom bij I-Label, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige labeloplossingen voor diverse toepassingen. Bij I-Label begrijpen we dat labels een essentiële rol spelen in verschillende industrieën en zakelijke omgevingen. Daarom streven we ernaar om u de beste producten en diensten te bieden om aan al uw labelbehoeften te voldoen. Wij hebben meer dan 20 jaar Brady-ervaring en investeren hard om onze klanten steeds beter te helpen. 
Wij zetten in op service: gratis installatie, software ondersteuning, servicecontracten, klantenservice en advies vna onze beste technici.


Uw adviseur

Contacteer een van onze verkopers voor gratis advies over labelprinters en software. Wij adviseren u in de beste oplossing en helpen u graag op weg. Heeft u een defect aan uw printer? Onze technici staan voor u klaar.

Contacteer ons

Labels voor elke toepassing

Wist u trouwens dat wij voor elke toepassing een identificatieoplossing hebben? Vraag naar onze labels voor laboratoria, industrie, ICT, data & telecom, magazijn, signalisatie… Wij gaan graag met u in dialoog zodat we de beste identificatieoplossing kunnen bieden.

Ontdek meer

Breed assortiment aan labelproducten
Of u nu op zoek bent naar adhesive labels, barcode label printers, compacte printers, of thermische labelprinters, bij I-Label vindt u een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit. We bieden ook een scala aan labelontwerpsoftware en maatlabels om aan al uw specifieke eisen te voldoen.

Innovatieve labeloplossingen
Onze labeloplossingen zijn ontworpen met innovatie en functionaliteit in gedachten. Of het nu gaat om het identificeren van producten met barcode labels, het labelen van kabels met kabel labels, of het afdrukken van verzendlabels, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze labels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder duurzame opties voor milieubewuste bedrijven.

Expertise en service
Bij I-Label streven we ernaar om u niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook uitstekende service en expertise. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste labeloplossingen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om advies over labelontwerp, printerselectie, of technische ondersteuning, wij zijn er om u te helpen.

Maak kennis met I-Label
Ontdek vandaag nog waarom duizenden klanten vertrouwen op I-Label voor hun labelbehoeften. Blader door ons uitgebreide assortiment aan labelproducten, bekijk onze handige labelontwerpsoftware, en neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning. Bij I-Label staan we klaar om u te helpen uw labelingproces te optimaliseren en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contacteer ons
Bent u klaar om uw labelproces te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe I-Label uw partner kan zijn in professionele labeloplossingen.

© 2024 I-label