Menu

Draad- en kabellabels voor een precieze identificatie


 

Welkom bij I-Label, uw toegewijde bron voor hoogwaardige draad- en kabellabels die voldoen aan al uw identificatiebehoeften. Of u nu op zoek bent naar etiket labels voor elektrische bedrading, netwerkkabels, of andere bekabelingstoepassingen, wij bieden een uitgebreid assortiment oplossingen die aan uw vereisten voldoen.


Print etiketten On-Demand
Met onze geavanceerde printtechnologie kunt u snel en gemakkelijk etiketten printen wanneer u ze nodig heeft. Of u nu individuele labels wilt printen of hele rollen wilt produceren, onze systemen bieden de flexibiliteit om aan uw printbehoeften te voldoen, zodat u altijd kunt beschikken over de benodigde labels wanneer u ze nodig heeft.

Labels op rol voor efficiënte toepassingen
Onze labels op rol zijn ontworpen voor een naadloze integratie in uw labelprinters, waardoor u moeiteloos en efficiënt labels kunt produceren in grote hoeveelheden. Of het nu gaat om thermische labels voor snelle afdrukken of witte etiketten voor een schone, professionele uitstraling, wij hebben de juiste labels op rol voor uw toepassing.

Thermische labels voor duurzame identificatie
Met onze thermische labels kunt u snel en gemakkelijk hoogwaardige labels produceren zonder dat er inkt aan te pas komt. Deze labels zijn ideaal voor toepassingen waarbij duurzaamheid en leesbaarheid van essentieel belang zijn, zoals magazijnbeheer, logistiek en productidentificatie.

Kabel labels voor duidelijke identificatie
Onze kabel labels zijn speciaal ontworpen om duidelijk en nauwkeurig kabels te identificeren, waardoor u het risico op verwarring en fouten minimaliseert. Met verschillende kleuren en formaten beschikbaar, kunt u eenvoudig uw bekabelingssysteem organiseren en onderhouden voor optimale prestaties.

Witte en gekleurde etiketten voor diverse toepassingen
Of u nu op zoek bent naar witte etiketten voor een klassieke uitstraling of gekleurde etiketten voor een opvallende visuele identificatie, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met maat labels kunt u de perfecte grootte kiezen voor uw toepassing, waardoor u maximale flexibiliteit hebt bij het labelen van verschillende items.

Bij I-Label streven we ernaar om u de hoogste kwaliteit draad- en kabellabels te bieden die aan al uw eisen voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en optimaliseer de identificatie van uw bekabelingssysteem voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

We bieden oplossingen aan voor allerlei toepassingen:Webshop

Contactdozen

I-label heeft een uitgebreid gamma labelformaten voor de identificatie van contactdozen en panelen.

Labels voor in telecommunicatiekasten. Labelen van patchways en voor algemene identificatie in de telecomsector.
 

Webshop

Patchpanelen

I-label heeft grotere locatielabels voor de volledige frontplaat en kleinere labels om afzonderlijke poorten te identificeren.

Onze gepatenteerde kleefstoffen blijven kleven aan de gestructureerde plastic die alom gebruikt wordt in de algemene industrie.

Webshop

Kasten

Voorzie elektrische kasten van de juiste labeling. Er zijn specifieke oplossingen voor de elektrische kabels, patchpanelen, switches, veiligheidssignalisatie, ... en uiteindelijk de kast zelf.


 

Webshop

Aansluitklemmen

Deze speciale merkers met een smalle breedte zijn uitermate geschikt voor het identificeren van aansluitklemmen. Te beprinten met verschillende printtechnologieën.


 

Webshop

Rekken

Wij hebben een uitgebreid gamma labelformaten voor de identificatie van racks en panelen.

Labels voor in telecommunicatiekasten. Labelen van patchways en voor algemene identificatie in de telecomsector.
 

Webshop

Glasvezel

Glasvezelkabels zijn dun en mogen niet "kraken". Daarom is een standaard wikkel label of vlaglabel niet aangewezen en hanteert men vaak een aangepast vlaglabel met een smaller aanhechtingspunt. Zo kan het label gelezen worden zonder de kabel aan te moeten raken. Het label is immers aan beide zijden bedrukbaar.

Of bent u op zoek naar een specifieke eigenschap?


Webshop

Zelf-laminerend

Onze zelf-laminerende labels blijven netjes zitten omdat ze soepel zijn en de vorm aannemen van de kabel. Daarnaast beschermen ze zelf de geprinte informatie. Dit is ons meet verkochte draad en kabel label. Beschikbaar voor draagbare-, desktop- & industriële thermische label printers.

Webshop

Krimpkousen

Krimpkousen of sleeves zijn zeer robuust, maar moeten voor het plaatsen van de connector aangebracht worden. Er bestaan: dubbelzijdig, gekleurd, diesel resistent, zelfdovend, zonder halogenen, in 3:1 & 3:2 krimpverhouding, in ladder-formaat en in continue-formaat.

Webshop

Nylonweefsel

Labels in nylonweefsel voor thermische transfertprinters. Ideaal voor omgevingen waar extreme temperaturen, vocht, olie en vuil minder duurzame materialen kunnen aantasten.

 

Contact

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder!

© 2024 I-label