Menu

Label Design Software


Herdefinieer hoe u labels maakt, beheert en afdrukt!

I-Label helpt bedrijven van elke omvang bij het beheren van etikettering in hun activiteiten en toeleveringsketen. Of u nu vijf of duizenden printers heeft, op zoek bent naar een Cloud-oplossing of on-premise, wij hebben een labeloplossing die past bij uw zakelijke vereisten.

In de snelle productieomgevingen van vandaag is snelheid cruciaal, vooral als het gaat om het kunnen wijzigen van klantetiketten en het sneller verzenden van producten. De Enterprise Labeling Solutions van Loftware kunnen naadloos worden geïntegreerd met al uw bedrijfsapplicaties en bieden een ongekend niveau van flexibiliteit en kracht voor het creëren, beheren en afdrukken van bedrijfskritieke barcodelabels in uw toeleveringsketen.

Interesse of meer weten? Vraag uw offerte aan via deze website of neem contact met ons op.
Snelle levering, installatie en begeleiding!

Nicelabel Designer en Desktop

Produceer snel professionele labels zonder investeringen in training en codering. Elimineer printfouten door de printinterface aan te passen aan uw gebruikers, uw processen of door etikettering te integreren met uw bestaande applicaties en stamgegevens.

De Nicelabel Designer versie is beschikbaar in Express (1 gebruiker - 1 of meerdere printers) of in Pro (1 of meerdere gebruikers -  1 of meerdere printers).
Vraag hier uw offerte aan of contacteer ons.
In de Cloud of On-Premise?

In de Cloud

Loftware NiceLabel Cloud is de ideale labeloplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. U kunt binnen enkele minuten aan de slag en beschikt over alles wat u nodig heeft om uw hele labelproces te beheren, van labelontwerp en sjabloonbeheer tot afdrukken. U kunt etikettering integreren met uw belangrijkste bedrijfssystemen om een ​​efficiënter etiketteringsproces te creëren. U kunt klein of lokaal beginnen en het systeem eenvoudig uitbreiden naar meerdere locaties. U profiteert ook van een van de veiligste Cloud-platforms die op de markt beschikbaar zijn in Microsoft Azure.

On-Premise / LMS

Als u nog niet helemaal klaar bent om labels in de cloud te plaatsen, kunt u on-premise toegang krijgen tot hetzelfde krachtige labelplatform met het Loftware NiceLabel Label Management System (LMS). Met een installatie op locatie kunt u het LMS aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften en IT-omgeving, en heeft u een duidelijk pad naar de cloud wanneer u klaar bent om de verandering door te voeren.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 Wist je dat...

... wij ook andere labelsoftware leveren, installeren en ondersteunen, zoals Brady Work Station?


Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


© 2023 I-label