Menu

Printers: Draagbare etikettenprinters


Als u ter plaatse labels wilt afdrukken in datacom-, elektrische en industriële werkomgevingen en laboratoria, zijn deze draagbare labelprinters de ideale oplossing.
Met deze printers kunt u snel en efficiënt identificeren.
Ze zijn licht, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen.
Print uw eigen professionele gestanste, continue of gepersonaliseerde industriële labels en/of barcodelabels.

Bekijk product

M611

De BradyPrinter M611 mobiele printer is een printer die met een smartphone kan worden bediend voor de identificatie van kabels en componenten, laboratoriumstalen en complexe labels, elektrische en datacomtoepassingen met behulp van de Brady Workstation mobiele app "Expreslabels".

 

Bekijk product

BMP51

Als je snel duidelijke en duurzame labels wilt afdrukken, heb je de BMP51 Labelprinter van Brady nodig! Hij zorgt voor scherpe afdrukken, eenvoudige opmaakmogelijkheden, maakt gebruik van handige labelformaten en biedt de mobiliteit die vereist is voor elektrische identificatie, datacominstallaties, identificatie in laboratoria, facility en safety labeling.
 

Bekijk product

BMP71

De draagbare BMP71 Labelprinter kan op meer dan 30 verschillende soorten labelmateriaal printen. Deze krachtige printer print aan 38mm/sec.
Print gestanste, continue en gepersonaliseerde labels tot 50,8 mm breed. De BMP71 is voorzien van een volwaardig toestenbord en werkt met een herlaadbare NiMH-batterij, of hij kan worden aangesloten op het electriciteitsnet.

Bekijk product

BMP61

De robuuste BMP61 thermische transfer labelprinter is compatibel met 800 labels en printlinten. Elke combinatie vormt een duurzame identificatieoplossing die bestand is tegen extreme omgevingen en geschikt is voor de identificatie van kabels en componenten in de meest veeleisende industrieën. De BMP61 bedrukt krimpkousen, zelflaminerende labels, EPREP-labels, tags en andere identificatieoplossingen in een uitgebreid aantal materialen, afmetingen en kleuren tot een breedte van 50,8 mm.

Bekijk product

M210-Lab

Deze draagbare labelprinter is een alles-in-één printer voor onderzoeks-, academische en klinische laboratoria. Dankzij de speciaal ontworpen labelmaterialen voor extreme omgevingen kan de M210-LAB-printer snel en gemakkelijk duidelijk leesbare labels voor vlakke, gebogen of erg gestructureerde oppervlakken creëren die jarenlang blijven kleven, zelfs bij blootstelling aan extreme temperaturen en chemicaliën.

 

Bekijk product

BMP41

De BMP41 Labelprinter is een robuuste, draagbare printer waarmee u overal en op elk ogenblik gestanste en continue labels tot 25 mm breed kunt ontwerpen. De BMP41 is compatibel met 10 verschillende sectorspecifieke, duurzame materialen, wat u toelaat labels voor diverse toepassingen te printen. De belangrijkste toepassingen zijn draadmarkering, krimpkousen, labeling van panelen, aansluitklemmen, patchpanelen, algemene identificatie en nog zoveel meer.
 

Contacteer ons

Wist je dat...

...I-Label de installatie van de printers gratis uitvoert?

Contacteer ons voor alle info!

© 2024 I-label