Menu

Het belang van label printing met op maat gemaakte software

Welkom bij I-Label, uw partner voor op maat gemaakte labelsoftware. Op deze pagina verkennen we de wereld van labels printen en de voordelen van het gebruik van op maat gemaakte labelsoftware. Ontdek hoe onze geavanceerde oplossingen uw labelprocessen kunnen verbeteren en optimaliseren.

Het belang van op maat gemaakte labelsoftware
Op maat gemaakte labelsoftware biedt een scala aan voordelen voor uw bedrijf. Van het efficiënt ontwerpen en printen van labels tot het beheren van labelvoorraden en het naleven van regelgeving, onze software biedt de tools die u nodig heeft om uw labeling processen te stroomlijnen en te verbeteren.

Flexibiliteit en veelzijdigheid
Met onze op maat gemaakte labelsoftware kunt u labels ontwerpen en printen voor verschillende toepassingen en sectoren. Of het nu gaat om barcode labels, ghs labels, product labels of magazijn labels, onze software biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft om aan al uw labeling behoeften te voldoen.

Oplossingen voor diverse industrieën
Onze op maat gemaakte labelsoftware is geschikt voor diverse industrieën, waaronder productie, logistiek, gezondheidszorg, en detailhandel. Of u nu behoefte heeft aan het labelen van kabels, producten, of verzendlabels, wij hebben de oplossing die bij uw bedrijf past.

Efficiëntie en tijdbesparing
Met onze labelsoftware kunt u tijd en middelen besparen door het automatiseren van repetitieve taken en het verminderen van fouten. Dankzij geavanceerde ontwerptools en printopties kunt u snel en eenvoudig professionele labels produceren, waardoor uw labeling processen efficiënter worden.

Maatwerk en personalisatie
Onze op maat gemaakte labelsoftware biedt de mogelijkheid voor maatwerk en personalisatie. Pas uw labels aan met specifieke informatie, logo's en kleuren om ze te laten aansluiten bij uw merkidentiteit en communicatiebehoeften. Creëer labels die opvallen en indruk maken op uw klanten en partners.

Integratie met bestaande systemen
Onze labelsoftware kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande systemen, waardoor u een geïntegreerde oplossing krijgt voor uw labeling behoeften. Of het nu gaat om het importeren van gegevens uit een database, het koppelen met een ERP-systeem, of het integreren met uw printinfrastructuur, onze software biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

Regelgeving en conformiteit
Met onze labelsoftware kunt u eenvoudig voldoen aan regelgeving en conformiteitsnormen in uw branche. Of het nu gaat om het afdrukken van GHS-labels voor chemische producten, het naleven van traceerbaarheidsvereisten, of het labelen van voedingsmiddelen volgens voorschriften, onze software biedt de tools die u nodig heeft om aan de vereisten te voldoen.

Ondersteuning en training
Bij I-Label bieden we uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit onze software haalt. Van installatie en configuratie tot training en onderhoud, ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ondersteuningsdiensten.

Investeer in uw toekomst met I-Label
Investeer in de toekomst van uw bedrijf met I-Label en profiteer van de voordelen van geavanceerde labelsoftware. Bespaar tijd, verminder fouten en verhoog de efficiëntie van uw labeling processen met onze oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw labeling behoeften.

Neem vandaag de eerste stap naar verbetering voor morgen.

VOOR KLEINERE BEDRIJVEN MET ÉÉN LOCATIE

Gemakkelijk barcodelabels ontwerpen en afdrukken

Een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde ontwerptool voor etiketten die u de meest eenvoudige ervaring biedt met het afdrukken van etiketten.

Produceer snel professionele labels zonder investeringen in training en codering!

Waarom label printing met Loftware?
- Ontwerp uw labels in enkele minuten of gebruik een van de voorgedefinieerde labelsjablonen
- Vertrouwde, Microsoft Word-achtige gebruikerservaring voor etiketten
- Werkt bij elke printer
- Snelle en eenvoudige gegevensverbinding
- Veilige labelopslag in de cloud
- Eenvoudige samenwerking met uw collega's

VOOR GROEIENDE BEDRIJVEN EN BEDRIJVEN MET MEERDERE LOCATIES

Beheer uw volledige etiketteerproces in een gebruiksvriendelijk systeem, ontworpen voor snelle implementaties op één locatie of op meerdere locaties.
Alles wat je nodig hebt om je label printing te beheren, van ontwerp tot afdrukken, in één intuïtief systeem.

De eenvoudigste manier om aan al uw etiketteringsbehoeften te voldoen
- Altijd en overal toegang tot labels
- Ontlast uw IT resources
- Digitaliseer uw QA voor etikettering met het Document Management Systeem (DMS) van Loftware
- Verbeter uw productiviteit en etiketteringsnauwkeurigheid door etikettering te integreren met uw bedrijfssystemen
- Beheer uw printers op afstandCloudtechnologie heeft de manier waarop we werken veranderd:
Alles, van tools voor het delen van bestanden en samenwerking tot bedrijfskritische systemen, is verhuisd naar de cloud, waardoor flexibelere en responsievere werkomgevingen zijn ontstaan. Wordt het niet eens tijd dat de cloud hetzelfde doet voor uw etikettering?→ Loftware CLOUD

Loftware Cloud is de ideale etiketteringsoplossing voor bedrijven van elke grootte: 
U kunt binnen enkele minuten aan de slag en beschikt over alles wat u nodig hebt om uw volledige etiketteringsproces te beheren: van etiketontwerp en sjabloonbeheer tot afdrukken.
U kunt etikettering integreren met je belangrijkste bedrijfssystemen om een efficiënter etiketteringsproces te creëren.
U kunt klein of lokaal beginnen en het systeem eenvoudig uitbreiden naar meerdere locaties. U profiteert ook van een van de veiligste Cloud-platforms op de markt in Microsoft Azure.


→ Loftware NiceLabel LMS (lokaal)

Als u nog niet klaar bent om uw etikettering in de cloud te plaatsen, kunt u toegang krijgen tot hetzelfde krachtige etiketteringsplatform op locatie met het Loftware NiceLabel Label Management System (LMS).
Met een on-premise installatie kunt u het LMS aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften en IT-omgeving en heeft u een duidelijk pad naar de cloud wanneer u klaar bent om de overstap te maken.

1.    Ontwerp eenvoudig barcodelabels in enkele minuten

Loftware Cloud bevat een ingebouwde labelontwerper die een vertrouwde Microsoft Word-achtige gebruikerservaring biedt. Ontwerp snel professionele labels zonder IT-hulp of voorkennis van barcodering

2.    Sla uw labels centraal op en raadpleeg ze overal

Loftware Cloud bevat een gecentraliseerd opslagsysteem voor al uw labels. Altijd en overal toegang tot de nieuwste, bijgewerkte labelsjablonen vanuit een webbrowser
 

3.    Beheer al uw printers op afstand

Het Control Center bespaart u tijd en zorgt ervoor dat uw printers gebruiksklaar zijn. Stel printers in en beheer en bewerk printerdrivers en -instellingen voor honderden printers

 

4.    Garandeer nauwkeurigheid door integratie met uw productgegevens

Loftware Cloud integreert het afdrukken van etiketten met uw productgegevens, zodat u over één enkele bron van waarheid beschikt en fouten en verkeerde etikettering voorkomt.

Loftware Cloud is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke grootte en stelt u ook in staat om het printen te integreren met uw ERP-systeem of andere cloud- of bedrijfsapplicaties, zoals SAP, MS Dynamics, Workday, NetSuite en andere.

5.    Eenvoudig printen in uw hele bedrijf

Met Loftware Cloud kunt u het labelen eenvoudig uitbreiden naar verschillende afdelingen en ook naar uw zakelijke partners, zoals leveranciers, contractfabrikanten en externe logistieke dienstverleners
 

 

 

 

 Geen IT-infrastructuur? Geen probleem.
Loftware Cloud wordt gehost in de Microsoft Azure cloud, die een hoge beschikbaarheid en veilige opslag van uw labelinformatie garandeert. U profiteert van de nieuwste technologie in de branche, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf en een snellere time-to-value kunt realiseren. Met Loftware Cloud weet u dat uw labelgegevens veilig en altijd toegankelijk zijn.→ Loftware Cloud Designer en Nicelabel On-premise Designer

Loftware Cloud Designer biedt kleine bedrijven een gebruiksvriendelijke en veilige cloudgebaseerde oplossing waarmee ze binnen enkele minuten professionele labels kunnen ontwerpen, opslaan en afdrukken.

In tegenstelling tot traditionele on-premise labelontwerpers biedt Loftware Cloud Designer meer samenwerking binnen bedrijven voor het ontwerpen, opslaan en afdrukken van labels. Dankzij het cloud-gebaseerde platform kunnen gebruikers hun label- en printactiviteiten uitvoeren vanaf elke computer en op elke locatie zonder last te hebben van licentiesleutels, verloren labelsjablonen of het afdrukken van onjuiste labels. Bovendien is Loftware Cloud Designer altijd up-to-date, zodat gebruikers geen handmatige upgrades hoeven uit te voeren.

Een cloud-gebaseerde labelontwerper is een geweldig alternatief voor meer traditionele, verouderde labelbenaderingen of andere oplossingen die niet speciaal zijn gebouwd voor labelen.

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en de klus snel te klaren!

Lees meer via deze link!

Ontdek het zelf. Probeer het 30 dagen GRATIS!

Sluit u aan bij meer dan 1 miljoen bedrijven die al gebruik maken van aangepaste label design services!
Onze label printing service biedt een scala aan labeloplossingen, waaronder label design, printing en software zoals NiceLabel.
Contacteer ons voor alle informatie en een gratis trial-periode

© 2024 I-label