Menu

Kwaliteitsvolle labo labels voor nauwkeurige identificatieWelkom bij I-Label, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige labo labels die aan al uw identificatiebehoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar adhesive labels voor laboratoriumbuisjes, GHS labels voor het markeren van gevaarlijke chemicaliën, of barcode labels voor inventarisbeheer, wij bieden een uitgebreid assortiment oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Bekijk ons assortiment


Barcode label printers voor efficiënte identificatie
Met onze geavanceerde barcode label printers kunt u snel en gemakkelijk labels afdrukken met unieke barcode-identificatie, waardoor u uw laboratoriumprocessen kunt stroomlijnen en efficiënter kunt werken. Of het nu gaat om hand held printers voor mobiele toepassingen of compacte printers voor desktopgebruik, wij hebben de juiste oplossing voor uw behoeften.

Labo labels op rol voor elke toepassing
Onze labo labels op rol zijn perfect voor gebruik in labelprinters, waardoor u moeiteloos en efficiënt labels kunt produceren in grote hoeveelheden. Met opties zoals thermische labels voor snelle afdrukken en witte etiketten voor een heldere, professionele uitstraling, kunt u labels vinden die perfect aansluiten bij uw laboratoriumbehoeften.

Speciaal ontworpen labels voor elke toepassing
Onze labels zijn speciaal ontworpen voor verschillende laboratoriumtoepassingen, zoals het labelen van labobuisjes, printplaten en componenten, en magazijnopslag. Met kleurcoderingsopties en maat labels kunt u uw laboratoriumorganisatie verbeteren en de efficiëntie van uw workflow verhogen.

Duurzame labo printers voor betrouwbare prestaties
Onze duurzame labo printers zijn gebouwd om langdurige prestaties te leveren in veeleisende laboratoriumomgevingen. Met thermische printers die bestand zijn tegen blootstelling aan chemicaliën en extreme temperaturen, kunt u erop vertrouwen dat uw labels duidelijk en leesbaar blijven, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Transparante etiketten voor duidelijke identificatie
Onze transparante etiketten zijn ideaal voor laboratoriumtoepassingen waarbij duidelijke identificatie van essentieel belang is. Met een sterke hechting en heldere afdrukken kunt u moeiteloos monsters, reageerbuisjes en andere items labelen voor snelle en nauwkeurige identificatie.

Bij I-Label begrijpen we de unieke eisen van laboratoriumidentificatie en streven we ernaar om u de hoogste kwaliteit labo labels en printers te bieden die aan al uw behoeften voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en optimaliseer uw laboratoriumprocessen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.


Webshop

Vial / Vial top

Labels voor LC-GC-headspace, bloedbuisjes, falcontubes, epjes... Als u de verschillende type vials en tubes combineert met de mogelijke omgevingsfactoren, dan eindigt u met héél wat variaties; wit of transparant met een witte zone zodat de inhoud nog zichtbaar is, soepel voor elke vorm, ultra dun... Wij helpen u graag!
 

Webshop

Bevroren tubes

Indien u reeds ingevroren materiaal heeft dat u niet kan ontdooien, maar toch wenst te identificeren of te heridentificeren, dan kan u deze polyester labels gebruiken.
I-Label Freezerbondz TM polyester labels kunnen op een bevroren ondergrond gekleefd worden!

 

Webshop

Strootje

De zelflaminerende labels voor rietjes, gecombineerd met de thermische transfertprinters en linten van I-Label, zorgen ervoor dat 2 tekstregels duidelijk zichtbaar zijn wanneer ze in het interne gekleurde volume van het rietje worden aangebracht. De labels werden ontworpen om, ondergedompeld in vloeibare stikstof, bestand te zijn tegen lange termijnopslag.

Webshop

Fles

Voor het perfect labellen van grotere recipiënten (maatbekers, erlenmeyers, maatcilinders...) in verschillende toepassingen: vriezer (-80°C), vloeibare stikstof (-196°C), autoclaaf (+121°C), warm waterbaden...
Wij bieden het geschikte label: zelf-laminerend polyester, xylène resistent polyester, nylon cloth...
 

Webshop

Objectglaasje

Deze labels zijn van het grootste belang voor het succes van een monstertraceringsprogramma, welke bestand moet zijn tegen xyleen, alcohol en dimethylsulfoxidum. Verzeker u dat uw objectglaasjes of glasplaatjes de komende jaren leesbaar blijven. Ook hier een breed gamma aan labels die resistent zijn tegen vloeibare stikstof, autoclaaf, vriezer en warm waterbaden.

Webshop

Well plates

Kristalheldere tekst en barcodes voor de identificatie van microtiterplaten.
Perfecte tracering van samples is van kapitaal belang om in een lab tot succes te komen. Wij helpen u hierbij graag verder.

 

 

 

Bent u op zoek naar een label met specifieke eigenschappen?

Webshop

Fraudebestendig

Door het gebruik van de scheurfilm kan het label niet in 1 stuk verwijderd worden. Het gescheurde label toont aan dat de sluiting reeds geopend werd. Afhankelijk van de toepassing, stelt u zo zelf ongeoorloofd gebruik vast of voorkomt u het gebruik van vervallen producten.

 

Webshop

Ultra dun

Dit zijn de meest verkochte labels in de labowereld: zelf-laminerend, zelf beschermend en ultra dun (zodanig dat ze in trays gebruikt kunnen worden).
Door het zelf-laminerende karakter wordt de print extra beschermd.

 

 

Webshop

Sterilisatie-indicatie

Sterilisatie-indicatielabels bieden gebruikers een bewijs van sterilisatie. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan laboratoriumprocessen, waaronder het volgen van monsters, voorraadbeheer, algemene tracking en identificatie van glaswerk of trays.
 


 


Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder!

© 2024 I-label