Menu

Labo-identificatie


Etiketten voor allerlei toepassingen en met specifieke eigenschappen.
Oplossingen voor laboratoriumidentificatie:
    - Match bestaande maten van flacons, flesjes, objectglaasjes...
    - Data blijft leesbaar tijdens verwerking en opslag
    - Etiketten resistent tegen:
                     - Vloeibare stikstof
                     - Autoclaaf
                     - Warmwaterbaden
                     - Diverse oplosmiddelen (xyleen, DMSO en ethanol)
    - Barcodes voor uitgebreide informatieopslag, zelfs op het kleinste staal
    - Naadloos integreren met uw LIMS

Klik hier voor het volledige overzicht of klik op een van onderstaande afbeeldingen.

 Webshop

Vial / Vial top

Labels voor LC-GC-headspace, bloedbuisjes, falcontubes, epjes... Als u de verschillende type vials en tubes combineert met de mogelijke omgevingsfactoren, dan eindigt u met héél wat variaties; wit of transparant met een witte zone zodat de inhoud nog zichtbaar is, soepel voor elke vorm, ultra dun... Wij helpen u graag!
 

Webshop

Bevroren tubes

Indien u reeds ingevroren materiaal heeft dat u niet kan ontdooien, maar toch wenst te identificeren of te heridentificeren, dan kan u deze polyester labels gebruiken.
I-Label Freezerbondz TM polyester labels kunnen op een bevroren ondergrond gekleefd worden!

 

Webshop

Strootje

De zelflaminerende labels voor rietjes, gecombineerd met de thermische transfertprinters en linten van I-Label, zorgen ervoor dat 2 tekstregels duidelijk zichtbaar zijn wanneer ze in het interne gekleurde volume van het rietje worden aangebracht. De labels werden ontworpen om, ondergedompeld in vloeibare stikstof, bestand te zijn tegen lange termijnopslag.

Webshop

Fles

Voor het perfect labellen van grotere recipiënten (maatbekers, erlenmeyers, maatcilinders...) in verschillende toepassingen: vriezer (-80°C), vloeibare stikstof (-196°C), autoclaaf (+121°C), warm waterbaden...
Wij bieden het geschikte label: zelf-laminerend polyester, xylène resistent polyester, nylon cloth...
 

Webshop

Objectglaasje

Deze labels zijn van het grootste belang voor het succes van een monstertraceringsprogramma, welke bestand moet zijn tegen xyleen, alcohol en dimethylsulfoxidum. Verzeker u dat uw objectglaasjes of glasplaatjes de komende jaren leesbaar blijven. Ook hier een breed gamma aan labels die resistent zijn tegen vloeibare stikstof, autoclaaf, vriezer en warm waterbaden.

Webshop

Well plates

Kristalheldere tekst en barcodes voor de identificatie van microtiterplaten.
Perfecte tracering van samples is van kapitaal belang om in een lab tot succes te komen. Wij helpen u hierbij graag verder.

 

 

 

Bent u op zoek naar een label met specifieke eigenschappen?

Webshop

Fraudebestendig

Door het gebruik van de scheurfilm kan het label niet in 1 stuk verwijderd worden. Het gescheurde label toont aan dat de sluiting reeds geopend werd. Afhankelijk van de toepassing, stelt u zo zelf ongeoorloofd gebruik vast of voorkomt u het gebruik van vervallen producten.

 

Webshop

Ultra dun

Dit zijn de meest verkochte labels in de labowereld: zelf-laminerend, zelf beschermend en ultra dun (zodanig dat ze in trays gebruikt kunnen worden).
Door het zelf-laminerende karakter wordt de print extra beschermd.

 

 

Webshop

Sterilisatie-indicatie

Sterilisatie-indicatielabels bieden gebruikers een bewijs van sterilisatie. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan laboratoriumprocessen, waaronder het volgen van monsters, voorraadbeheer, algemene tracking en identificatie van glaswerk of trays.
 


 


Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder!

© 2023 I-label