Menu

Efficiënte identificatie en barcode oplossingenWelkom bij I-Label, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige identificatie- en barcode-oplossingen die voldoen aan al uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar etiket labels voor productidentificatie, inventarisbeheer of verzending, wij bieden een uitgebreid assortiment oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Ik heb een vraag


Klik hier voor het volledige overzicht of klik op een van onderstaande afbeeldingen.


I-Label draad en kabel labels op rol voor identificatie en barcode

Draad en kabels

Duidelijke en duurzame kabelidentificatie is uiterst belangrijk. Het bespaart tijd en voorkomt downtime.
Contacteer ons voor hulp bij verschillende soorten kabelmarkering, van krimpkousen tot herpositioneerbare tags.
 

I-Label GHS label GHS CLP labels op rol gevaarlijke stoffen voor identificatie en barcode

GHS / CLP

GHS etiketten voor gevaarlijke stoffen volgens de "nieuwe" GHS / CLP regelgeving. De perfecte etikettering voor gevaarlijke stoffen.
Deze labels zijn resistent tegen de stoffen waarvoor ze zelf waarschuwen!
 

I-Label printplaten en componenten polyimide labels op rol voor identificatie en barcode

Printplaten en componenten

Polyimide labels worden het meest gebruikt bij de productie van PCB's (Printed Cirquit Boards). Deze labels weerstaan temperaturen tot 260°C en zijn resistent tegen reinigingsproducten.

 

I-Label Labo labels op rol laboratoriumidentificatie alle toepassingen

Laboratoriumidentificatie

Etiketten voor allerlei toepassingen en met specifieke eigenschappen.
Oplossingen voor laboratoriumidentificatie.

 

 

I-Label magazijn labels op rol magnetisch, zelflklevend of reflecterend voor identificatie en barcode

Magazijnidentificatie

Signalisatie labels of pictogrammen voor locaties, leidingen, zoneafbakeningen... Keuze uit magnetische, zelfklevende of retro-reflecterende labels of pictogrammen.


 

I-label veiligheidslabels op rol kleppen, machines, onderdelen, kabels voor identificatie en barcode

Veiligheidsidentificatie

Van kwaliteitstags met veiligheidsinstructies voor het markeren van uw kleppen, machines, onderdelen, kabels... tot full color veiligheidspictogrammen voor binnen-en buitengebruik.

 

I-Label pictogrammen standaard en op maat gevaarlijke stoffen

Wist je dat...

Je zowel pictogrammen afgewerkt kan aanvragen, als ze zelf gemakkelijk printen met een signalisatie-printer:
     - Identificatie van gevaarlijke stoffen
     - Minipictogrammen
     - Pictogrammen op rol of in A5/A4/A3/A2/A1-formaat
     - Informatietekens / Machineveiligheid
     - Brandbestrijdingstekens
     - ...
 

Bent u op zoek naar een label met een specifieke eigenschap?


I-Label temperatuur labels op rol hoge en lage temperatuur voor identificatie en barcode

Permanente temperatuurindicatie

Onomkeerbaar polyester dat de temperatuur aangeeft, zorgt voor een permanente registratie van de hoogste temperatuur die op een apparaat is bereikt. Wanneer de apparatuur een bepaalde temperatuur bereikt, wordt het witte gebied op het etiket onomkeerbaar zwart, wat een duidelijk bewijs is van de hoogst bereikte temperatuur.
 

I-Label temperatuurlabels temperatuuridenticatie  kleur veranderende labels op rol voor identificatie en barcode

Omkeerbare temperatuurindicatie

Deze labels blijven van kleur veranderen om de huidige temperatuur van componenten of productprocessen te communiceren, zelfs tijdens stroomuitval. Ze kunnen snel laten zien wanneer de temperatuur niet goed is om een ​​volgende fase van producttesten, onderhoud, voedselverwerking of medische processen te starten.

 

I-Label elektrostatisch dissipatief labels op rol voor hoge temperaturen voor identificatie en barcode

Elektrostatisch dissipatief

Statisch dissipatieve labels zijn bestand tegen hoge temperaturen en agressieve reinigingsprocessen. Ze zijn geschikt voor de pre-process labeling van printplaten en elektronische componenten.
Een materiaal is dissipatief wanneer het een elektrische weerstand bezit die ligt tussen de 106 en 1011 Ohm. Daarmee heeft het het vermogen om een elektrostatische lading op een gecontroleerde manier te transporteren (af te voeren naar aarde).


Print etiketten On-Demand
Met onze geavanceerde printtechnologie kunt u snel en eenvoudig etiketten printen wanneer u ze nodig heeft. Of het nu gaat om individuele labels of hele rollen, onze systemen bieden de flexibiliteit om aan uw printbehoeften te voldoen, zodat u altijd beschikt over de benodigde labels wanneer u ze nodig heeft.

Labels op rol voor efficiënte toepassingen
Onze labels op rol zijn perfect voor gebruik in labelprinters, waardoor u moeiteloos en efficiënt labels kunt produceren in grote hoeveelheden. Of het nu gaat om thermische labels voor snelle afdrukken of witte etiketten voor een heldere, professionele uitstraling, wij hebben de juiste labels op rol voor uw toepassing.

Thermische labels voor duurzame identificatie
Met onze thermische labels kunt u snel en gemakkelijk hoogwaardige labels produceren zonder inkt te gebruiken. Deze labels zijn ideaal voor toepassingen waar duurzaamheid en leesbaarheid van essentieel belang zijn, zoals inventarisbeheer, logistiek en productidentificatie.

Kabel labels voor duidelijke identificatie
Onze kabel labels zijn ontworpen om kabels duidelijk en nauwkeurig te identificeren, waardoor het risico op verwarring en fouten wordt geminimaliseerd. Of het nu gaat om draad- en kabellabels voor krimpkousen, UTP-kabels, of andere bekabelingstoepassingen, wij bieden oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Etiketten voor diverse toepassingen
Naast kabel labels bieden wij ook etiketten voor allerlei andere toepassingen, zoals GHS / CLP-labels voor gevaarlijke producten, printplaten en componenten, laboratoriumidentificatie, elektrische identificatie en veiligheidsidentificatie. Met ons uitgebreide assortiment kunt u labels vinden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Specifieke eigenschappen voor optimale prestaties
Onze labels zijn voorzien van specifieke eigenschappen om te voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen. Van temperatuurindicatie en zelfdovende / anti-ontvlambare labels tot elektrostatisch dissipatieve en sabotage-indicatielabels, wij bieden oplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden wij ook labels met outdoor duurzaamheid en ultra-agressieve hechting voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Bij I-Label streven we ernaar om u de hoogste kwaliteit identificatie- en barcode-oplossingen te bieden die aan al uw behoeften voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en optimaliseer uw identificatieprocessen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

I-Label gratis support etiketten, labels op rol, software en labelprinters

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder!

© 2024 I-label