Menu

Innovatieve labeloplossingen voor de ICT-, Data- en TelecomsectorWelkom bij I-Label, uw partner voor innovatieve labeloplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van de ICT-, data- en telecomsector. Of het nu gaat om het labelen van kabels, netwerkapparatuur, servers, of telecomcomponenten, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige labels en printers om aan al uw behoeften te voldoen
.

Bekijk ons assortiment


Adhesive labels voor veilige identificatie
Onze adhesive labels zijn perfect geschikt voor het veilig identificeren van kabels, apparatuur en componenten in de ICT-, data- en telecomomgevingen. Met duurzame hechting en heldere afdrukken zorgen onze labels voor een betrouwbare identificatie, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Barcode label printers voor efficiënte identificatie
Met onze geavanceerde barcode label printers kunt u snel en nauwkeurig labels afdrukken met unieke barcode-identificatie, waardoor u uw labeling processen kunt stroomlijnen en de efficiëntie kunt verbeteren. Onze compacte printers zijn ideaal voor gebruik in krappe serverruimtes en datacenters.

GHS labels voor veilige identificatie van chemische stoffen
Voor de identificatie van gevaarlijke chemicaliën bieden wij GHS-labels die voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en regelgeving. Onze GHS-labels zijn voorzien van duidelijke pictogrammen en waarschuwingsteksten om de veiligheid op de werkplek te waarborgen.

Duurzame printers voor betrouwbare prestaties
Onze duurzame printers zijn gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs in veeleisende ICT-, data- en telecomomgevingen. Met thermische printers die bestand zijn tegen blootstelling aan stof, vocht en extreme temperaturen, kunt u erop vertrouwen dat uw labels duidelijk en leesbaar blijven.

Speciaal ontworpen labels voor diverse toepassingen
Of u nu op zoek bent naar kabel labels, netwerk labels, of server labels, wij bieden ontworpen labels die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Met opties zoals gekleurde etiketten, transparente labels en op-maat-gemaakte labels, kunt u uw labeling proces optimaliseren voor maximale efficiëntie.

Bij I-Label begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee de ICT-, data- en telecomsector wordt geconfronteerd, en we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige labeloplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en optimaliseer uw labeling processen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder!

© 2024 I-label