Menu

Formulier

Labels printen en ontwerpen via labelsoftware kan uitdagend zijn. Als u werkt met een gebruikersformulier gaat het een stuk gemakkelijker. Zo kan u namelijk op zeer gebruiksvriendelijke wijze uw gegevens invullen, uw labels en printers selecteren en klaar. De print formulieren zijn volledig op maat en verzekeren een hogere efficiëntie, alsook een lagere kans op fouten.

Het belang en de voordelen van gebruiksvriendelijke etikettensoftware

Optimaliseer uw labelontwerpen met gebruiksvriendelijke software

Bij I-Label begrijpen we het belang van gebruiksvriendelijke labelontwerp software die u in staat stelt om snel en gemakkelijk professionele labels te creëren voor uw bedrijf. Onze labelontwerp software is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en biedt een scala aan functies om uw labelontwerp proces te optimaliseren.

Maatwerk ontwerpopties
Met onze labelontwerp software kunt u eenvoudig maatwerk labels ontwerpen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar barcode labels, product labels, verzend labels of labels op maat, onze software biedt de flexibiliteit om labels te ontwerpen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Gebruiksvriendelijke interface
Onze labelontwerp software beschikt over een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor zelfs beginners snel aan de slag kunnen met het ontwerpen van professionele labels. Met functies zoals drag-and-drop ontwerp, vooraf gedefinieerde sjablonen en aanpasbare ontwerpelementen, kunt u moeiteloos labels maken die indruk maken.

Compatibiliteit met labelprinters
Onze labelontwerp software is compatibel met een breed scala aan labelprinters, waaronder compacte printers, draagbare printers en thermische printers. Hierdoor kunt u uw ontworpen labels eenvoudig afdrukken met de juiste printer voor uw toepassing, wat resulteert in heldere en duurzame afdrukken.

Professionele ondersteuning
Bij I-Label bieden we professionele ondersteuning en begeleiding om u te helpen het meeste uit onze labelontwerp software te halen. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en advies te geven over hoe u uw labelontwerp proces kunt optimaliseren.

Optimaliseer uw labeling processen met I-Label

Ontdek vandaag nog hoe onze labelontwerp software uw labelontwerp proces kan optimaliseren en u kan helpen professionele labels te creëren die indruk maken. Met onze gebruiksvriendelijke software en professionele ondersteuning staan wij klaar om u te helpen bij elke stap van het labelontwerp proces.

Een voorbeeld van een op-maat-gemaakt formulier kan u in de video hieronder ontdekken:


Interactieve interface

  • Manueel uw gegevens invoeren of inladen vanuit een database.
  • Interactieve interface voor de gebruiker.

Manuele gegevensinvoer

  • Manueel gegevens invoeren in alle velden van het label.
  • Een duidelijke afdrukvoorbeeld ter controle.

Printen vanuit een database

  • Gegevens selecteren vanuit een inputbestand en rechtstreeks printen
  • Een duidelijk afdrukvoorbeeld ter controle.

Heeft u nog een vraag?

Thomas helpt je graag verder!

T: +32(0)9/324.88.76

F: +32(0)9/296.08.46
E: info@ilabel.be

© 2024 I-label