Menu

Realisatie: Een efficiënter magazijn met behulp van Cloud Printen

Realisaties
Een I-Label realisatie in samenwerking met de Industrial IT (Barcode Scan App) en Loftware (Nicelabel).

Lijdt uw magazijn aan gebrekkig voorraadbeheer, vergissingen bij het orderpicken, onvoldoende inventarisatie en onvoldoende planning in de voorraad, vergissingen bij het afhandelen van bestellingen of tijdsgebrek bij de magazijnier?

Lees verder hoe u dit ook kan oplossen.

De Barcode Scan App

Real-time binnenkomende goederen registreren, orders picken, voorraad balansen, verzendorders controleren en inzicht in je voorraden in Exact Online. Dit alles wordt volledig ondersteund met barcodescanning.

Dankzij de I-Label configuratie kan je vanaf nu via de Nicelabel Cloud ook rechtstreeks alle benodigde documenten en etiketten afdrukken via een scanner of smartphone.

Nicelabel Cloud

De Nicelabel Cloud ontvangt data vanuit de Barcode Scan App, welke dankzij de specifieke configuratie documenten en etiketten doorstuurt naar de juiste printer, met de juiste data.

De volledige configuratie, alsook de etiketontwerpen en de printgeschiedenis wordt bijgehouden en bestuurd vanuit de Cloud. Dit maakt flexibiliteit van locatie en data uiterst efficiënt.

De I-Label realisatie

I-Label bouwde een Nicelabel configuratie die de data van de Barcode Scan App automatisch omzet naar geprinte artikellabels van alle formaten en benodigde A4-documenten zoals leveringsnota’s, ontvangstnota’s en werkorders.

Hoe?

De magazijnier kan bij het ontvangen van goederen onmiddellijk vanaf de scanner de artikellabels en ontvangstbon afdrukken, zonder zich hierbij te hoeven verplaatsen. Hetzelfde is mogelijk bij het verzenden van goederen: de leveringsnota bevat het juiste aantal gepickte goederen, alsook het leveringsadres en alle andere benodige informatie.

Niet alleen bespaart de magazijnier hier op tijdsbesteding, maar er zullen ook minder menselijke fouten gebeuren.

Wilt u meer informatie of een live-demo?

Contacteer ons via info@ilabel.be of vul het contactformulier in.

© 2024 I-label