Menu

Lab Technology 12 & 13 april 2023

Events

Snel, Flexibel & Veilig - Laboratoriumtechnologie 2.0

Dit is LabTechnology

De toenemende vraag naar labgerelateerde oplossingen als antwoord op actuele transities vraagt om snelheid, flexibiliteit en meer veiligheid. Op weg naar laboratoriumtechnologie 2.0 is het belichten, bespreken en tonen van labgerelateerde (deel)oplossingen essentieel. Lab Technology op 12 en 13 april is dan ook het platform waar de lab- en techwereld elkaar ontmoeten om dit samen te realiseren.

Ontdek technologieën en innovaties, laboratoriumapparatuur, advisering, wetgeving, certificering en laboratoriumproducten voor én door de labindustrie.
Lab Technology brengt onderzoekers en professionals werkzaam in en rond het lab bij elkaar om sneller, flexibeler en veiliger te werken; samen op weg naar Labtechnologie 2.0! Deze thema's staan centraal tijdens Lab Technology 2023:

  • Productveiligheid
  • Data security
  • High trough put
  • Gevoeligheid
  • Automatisering/robotisering
  • Duurzame praktijk
  • Veiligheid

Registreren kan hier: https://labtechnology.nl/aanmelden/

Dit is Led Techno

I-Label en Led Techno staan naast elkaar op Lab Technology!
Wij werken al jaren samen in elkaars verlengde.

Led techno is een Belgische ‘solutions provider’ voor laboratoria in het algemeen en microbiologische laboratoria in het bijzonder. Zij zijn specialisten in apparatuur, media, 3M Petrifilm, glaswerk, plastics, beschermkledij en volledige automatiseringsprojecten. 
Ze verdelen o.a. de volgende merken: 3M, Ruskinn, Termaks, IUL Instruments, Hirayama, Gosselin, Deltalab, Biokar, Testo, Hanna, Ovan, Büchi, Nuaire,... 
Led techno levert meer dan 2.000 artikelen uit voorraad. 
Als ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf ligt de nadruk op kwaliteit, knowhow, advies, flexibiliteit en klantengerichtheid. 
"We care about our clients"!

Op Lab Technology staan we zij aan zij om de klanten te helpen.

Meer informatie rond Led Techno kan je terugvinden op hun website: https://www.ledtechno.be/nl

© 2024 I-label