Menu

LabNL 2023

Events
Registreer je hier voor een gratis bezoek

Je vindt hier de nieuwste technologieën, oplossingen en tools voor het laboratorium. De deelnemende exposanten informeren je tijdens LabNL over de laatste innovaties en producten.  Een ijzersterk conferentieprogramma behandelt thema’s die van belang zijn voor iedere labmedewerker. Denk aan laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en innovaties in de life sciences.

TO DO: Seminar ‘Samples: opslag & codering’

Woensdag 27 september 2023 | 11:30 – 13:00 uur | Croesezaal

Voor het identificeren van samples is een coderingssysteem noodzakelijk. Daarbij moet rekening worden gehouden met de omstandigheden tijdens de opslag en het verwerken. Bij gebruik van een label moet deze bijvoorbeeld bestand zijn tegen opslag in extreem lage temperaturen. Daarnaast wil je een systeem dat naadloos aansluit op je LIMS.
Patrick van Soelen van Loftware legt uit hoe labelsoftware kan helpen bij het identificeren van samples.

Labeling oplossingen voor Laboratoria

Digitale transitie is een thema waar alle organisaties in enige vorm mee bezig zijn. En verregaande automatisering van standaardprocessen is simpelweg een voorwaarde voor elke organisatie om in de toekomst te kunnen voortbestaan. Labeling is daarbij een deelproces, maar wel een absoluut noodzakelijk proces in de dagelijkse procesvoering van Laboratoria.

In de voorgelegde case tonen we een voorbeeld van een laboratoria groep die door verschillende acquisities zijn gegroeid en elke entiteit vroeger functioneerde volgens haar eigen oplossingen, infrastructuur & werkprocedures.

Wil jij weten hoe de nieuwe labeling oplossing werd geïntegreerd in één nieuw geautomatiseerd geheel? En hoe alle stakeholders vandaag harmonieus samenwerken?

Kom dan luisteren naar onze presentatie en vorm zelf een goed beeld welke impact dit voor uw organisatie kan betekenen.

Spreker: Patrick van Soelen, Loftware

 

Bekijk het volledige programma via https://fhi.nl/labnl/.

Registreren voor een gratis bezoek aan de beurs, kan via deze link.

© 2024 I-label